Yvonne de Vries

Graag maak ik kennis met je. Als therapeut en docent lichamelijke opvoeding weet ik dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. Sinds 2009 heb ik een praktijk voor Psycho-, Hypnotherapie en EMDR. Als opleider aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie heb ik een aantal jaren leertherapie gegeven aan therapeuten in opleiding.

Ik begeleid zowel particulieren als werknemers.

Omdat mijn praktijk op een unieke inspirerende plek ligt, biedt dit de mogelijkheid om de sessies binnen, of wandelend in de natuur te doen.

 

Bij de begeleiding zal ik op korte termijn tot de kern van het probleem komen met als doel een positieve verandering op lange termijn. Mijn uitgangspunt is: op maat, kortdurend, doelgericht en oplossingsgericht. Jouw klacht staat centraal, maar tevens je kracht. Je beschikt over kwaliteiten om je probleem aan te pakken.
Ik blijf continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in mijn vakgebied. Dit wordt ook vereist door mijn beroepsvereniging de VIT.

Na mijn opleiding aan de HALO: (Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding) ben ik vele jaren werkzaam geweest in de farmaceutische industrie. Ook heb ik gewerkt als consultant bij diverse werving- en selectiebureau’s. 

Voor informatie of voor het maken van een afspraak: